Canisa Minibelle Top Dog - Caini Bichon Frise, Bichon de vanzare, Vanzare Bichon, Caini de vanzare
 
  
 
 
 
 

Ethical
Bichon

Frise
Breeder
Award

 
 
 
Noutati despre noi:
23.01.2019 PUI-Disponibili!
Unii din puii din imaginile de mai jos sunt disponibili.Parintii lor sunt Ready-Minibelle Top Dog Ready To Rumble si Mimi-Pearl Shine Fly Me To The Moon.Ambii parinti sunt campioni si au fost testati pentru bolile genetice specifice rasei.Puii vor pleca la noile familii la varsta de 15 saptamani, complet vaccinati, inclusiv antirabic, microcipati, vor avea pedigree, carnet de sanatate cu vaccinarile si pasaport.Detalii prin email la minibellebichons@gmail.com
1 Decembrie 2018 Budapesta, Expo Club si Turneul Campionilor
La expozitia de club am participat cu 3 caini.Dreamer- Minibelle Top Dog Zephyr Dream a fost best puppy.Draco- Pearl Shine Kiss Of The Dragon , clasa campioni,BOS si Best Opposite BIS locul 1.Spirit- Petit Ami's Knock On Heavens Door, in varsta de 11 ani, a participat la clasa veterani si a fost ales al doilea cel mai frumos veteran al expozitiei.In aceeasi zi, dupa amiaza, s-a desfasurat Campionul Campionilor unde Draco a fost ales cel mai bun exemplar al rasei.Si cu aceste titluri Draco a incheiat campionatul in Ungaria.
Octombrie 2018 EXPO ORADEA
Ready-Minibelle Top Dog Ready To Rumble a participat la aceste expozitii.la cele 3 expozitii a adunat urmatoarele titluri 3XCAC, 2X CACIB, 1X BOB , 1X Res.BOG Cu aceste titluri Ready a devenit campion Romania!Multumim domnilor arbitri pentru evaluari.
PUI DISPONIBIL
Baietelul din imaginile de mai jos este in cautarea noii familii.Numai pentru pretentiosi care vor un bichon frise de calitate!Detalii prin email la minibellebichons@gmail.com
STIRI DIN EXPOZITII
Din nou am ramas in urma cu stirile expozitionale si s-au adunat cateva frumoase. In luna Iunie, Draco -Pearl Shine Kiss Of The Dragon si Mimi-Pearl Shine Fly Me To The Moon au participat la expozitia de club de la Budapesta.Ambii au fost inscrisi la clasa campioni, Draco a luat BOB, Mimi BOS si amandoi impreuna a luat locul 2 la perechi.Mimi cu acest rezultat a incheiat campionatul din Ungaria, ea este de acum si campioana a ungariei. In 8 iulie Draco a participat la expozitia internationala de la Velka Ida, Slovacia, unde fost ales cel mai bun ar rasei, obtinand CAC, CACIB si BOB. In 21 iulie am participat expozitia internationala de la Debrecen, Draco CAC, CACIB , BOB si BOG1, iar Mimi CAC, CACIB, BOS si locul 2 la BOS Best In Show Multumim tuturor arbitri pentru evaluari! Pozele sunt de pe la toate expozitiile adunate :-)
 
 
https://www.animalsasia.org/
 
evsolution publicitate pagina creata si intretinute de EVsOLUTION.ro

Anunturi | Director web | WooW.ro | TopDirector - Animale de companie | eLinks.ro | Director Web Gratuit

www.europeanpet.top-site-list.com